Špatné vracení předkožky při masturbaci

Četl jsem hodně dotazů zde, které byly podobné, ale v žádném jsem nenašel přesně svůj problém. Trápí mě, že nejsem schopen masturbace (ať už sám nebo s nějakou slečnou) bez jakékoliv lubrikace. Mám pocit, že předkožka po žaludu špatně klouže a je to poměrně nepříjemné, obvzlášť během erekce. Když se jí snažím přetáhnout, tak se jakoby odlepuje od žaludu, a zpátky se na sebe nabaluje a nevrátí se do původního stavu. Při lubrikaci vše funguje (ovšem je potřeba lubrikovat často), předkožka se vrací jak má. Myslím, že normální by mělo být masturbovat bez lubrikace aniž by to bylo nepříjemné a předkožka by se měla normálně vracet. Často se tu píše o fimoze, ale nejsem si jist, zda je to i můj problém. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vhodné by bylo doplnit dermatovenerologoické vyšetření
Při erekci, kdy dojde ke zvětšení žaludu, však předkožku přetáhnout úplně nelze, při snaze o přetáhnutím silou nebo při sexuálním styku v předkožce vznikají trhliny zvláště pokud je pokožka sušší a citlivá..
Pokud vznikají trhlinky na předkožce opakovaně, dochází k jizvení okraje předkožky, dalšímu zužování a stav se zhoršuje. Pokud se přesto přetažení silou podaří, hrozí parafimóza. Relativní fimózu lze rozeznat jen při plné erekci.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x