Špatný čípek

Dobrý den, dnes jsem byla u svého gynekologa a zda se ze mam horší stav mého čípku. Doktor mi hned bral kousek který půjde do laborky a výsledky budu mít za 14dni. Chci se tedy optat jak bude léčba probíhat dále.Vím ze se dá čípek obvazat jakousi smickou nebo zamrazit,ale je mi teprve 19. A bude to mít nejaky vliv až budu chtít mít za par let dítě ? A jestli se muže stát ze třeba nebudu moci vůbec otěhotnět ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čípek se již nemrazí, metody jsou jiné. Rozhodně bych nedělala závěry předčasné, počkejte na výsledek histologie. Maximálně Vás čeká konizace, tj.kousek čípku se odstraní, velmi šetrně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: