Špatný skus

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu, jak mám dál postupovat, když mám takový skus, že zuby dopadají přímo na sebe. Měl jsem rovnátka na horním patře, a tudíž tam mám o jeden zub míň. Spravilo by, kdybych si nechal dát aparát i na dolní patro? Může to ovlivňovat růst stoliček?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci přímo na ortodoncii, kde mají Vaše otisky. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: