Špatný spánek

Dobrý den. Je mi 24 let a před dvěma lety jsem prožila náročné období. Stěhování, nové zaměstnání, 4-5 hodin spánku, atd. Trvalo to několik měsíců. Nakonec jsem se v práci sesypala vyčerpáním. A od té doby je mi nepřetržitě velmi špatně. Je to jako silná chronická angína, opilost a těžký batoh na zádech současně. Mnoho měsíců jsem také měla stále zvýšenou teplotu kolem 37:5,menstruace trvá 14 dní a po celém těle se mi bezdůvodně dělají modřiny.Absolvovala jsem řadu vyšetření. Byl mi zjištěn silný zánět močového měchýře, silný chronický zánět vedlejších dutin, zbytnělá nosní mandle, porucha imunity, prodělaná borelióza ,EBV a je téměř jisté že mám chlamydie. To vše bylo podle obvodní lékařky, ORL a imunologie posouzeno, že to není příčina mých problémů. Brala jsem chemoterapeutika, imunologické vakcíny a injekce vit. B. a byla jsem i přes neustálé stížnosti prohlášena za zdravou. Bylo mi řečeno že mám únavový syndrom a ať jsem doma když nezvládám zaměstání. Ze života se mi stal horor, funguji na 25%, sebemenší úkon je pro mě problémem.Podle homeopatického vyšetření mám poruchu hypotalamu. Vyzkoušela jsem všechno, utratila peníze ale nic mi nepomohlo. Snažím se mít režim, nelehnout si a udržet se v činnosti.Stále se snažím to změnit ale už nevím jak. Podobnou situaci jsem zažila v r.2005, kdy jsem prodělala velmi silnou mononukleózu. Tehdy jsem byla 8 měsíců nemocná, zhubla jsem 10kg, měla jsem špatné výsledky vyšetření a několikrát skončila na pohotovosti.Pak jsem se ale uzdravila. Lékařka tvrdí, že to nemůže mít žádnou souvislost.Neustálé chození k lékaři jsem už vzdala, protože prý jsem zdravá a nemám důvod mít potíže a už mě nikam nepošle.Existuje pro mě nějaká možnost být zase jako dřív?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to co popisujete je velmi složité, rozhodně pokud se vám dělají modřiny a jste silně unavená, bylo by vhodné i vyšetření hematologem, t.j. specializovaným internistou. Udáváte, že vám lékaři nepomohli, přesto bych vám doporučil se obrátit znovu na lékaře, někdy je diagnoza stanovena až po opakovaném vyšetření. Na "dálku" se ve vašem případě nic jiého poradit zodpovědně nedá.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x