Špatný spermiogram

Dobry den. Ani nevimkde začít.33 let uběhlo a s přitelkyní se snažime o miminko.nejde ma špatny spermiogram,progrese pouhych 5 proccent,množsti spermii v poradku. Nějak jsem si to nikdy nechtel přiznat,že v 33 leteh vypadam jako 15 kluk co na nej jde puberta.chci se tedy zeptat..muze to mitt vliv na progresi,či nikoliv? ja osobne jsi myslim že ano.chtel bych poradit co mam delat.koho jakeho doktora navštivit aby pomohl.pochazim s plzenskeho kraje.dekuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud narážíte na nedostatečný vývoj vlivem hormonální poruchy, tak je to teoreticky možné, ale málo pravděpodobné. Na Urologické klinice v Plzni jsou schopni Vám poradit podrobně. Spermiogram je možné ovlivnit jen do určité míry správným životním stylem a v případě zjištění choroby její správnou léčbou.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: