Spavost (velká) po operaci - 2,5 roku dítě

  • Dotaz od: Jana Kalanová
  • Publikováno: 17.4.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, dcera (2,5 roku) si 8.4. (tj. před 9 dny) při pádu zlomila pažní kost nad loktem, byla operována (kost drátkována), nyní sádra na 5 týdnů. Je nezvykle moc ospalá (dříve spala odpoledne po 14 hod. na dvě hodiny, nyní chce jít spát v poledne i na 4 hodiny, večer chodila spát před 22 hod., nyní po 19 hod., vstává v 7 hod.). Je to po operaci normální? Může to být i počtem RTG snímků? (nyní bylo 6 snímků lokte, před dvěma měsíci po pádu ze schodů 4 snímky hlavy a hrudní páteře) Děkuji za odpověď, Jana Kalanová

Odpověď odborníka:

Spavost po operaci může být normální, s počtem rentgenových vyšetření to jistě nesouvisí. Pokud by stav přetrvával ještě týden či dále, doporučuji návštěvu neurologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x