Sperma na prstech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět tak, že mi přítel zavede prsty do pochvy, které má od spermatu, prsty si ale předtím opláchl, ale pouze studenou vodou...Mám si brát postinor? Sice mám zavedený Nuvaring, ale neustále se mi stává, že mi část Nuvaringu vyleze z poševního vchodu, tudíž je asi snížený účinek antikoncepce, nebo se mýlím? Prosím jak to tedy je, druh antioncepce musím změnit, zkusím náplati. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je Nuvaring v pochvě není risiko otěhotnění,zavádějte jej přesně podle návodu a potom nebude vyčnívat z pochvy,jinak prsty od spermatu mohou způsobit těhotenství. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: