Spermicid

Dobrý den uvažuji , že bych jeste použivala Spermicid krém , užívám HAK Minisiston vím je to možná zbytečné, ale jistota je jistota,Chci se zeptat nesníží spermicid ucinky Hormonálno antikoncepce???Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Nesníží,ale je to celkem vzato zbytečná opatrnost Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: