Spermiogram

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 12.11.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká je šance na přirozené otěhotnění, když já jsem v pořádku, ale manželův spermiogram má následující hodnoty:Objem-6ml, pH-8,1, doba zkapalnění-30min,koncentrace spermií-19mil/ml, progres.rychlé-16%, progres. pomalé-11%, neprogresivní-11%, nepohyblivé-62%, leukocyty1 mil/ml, morfologie- normální tvary, příměsi- žádné, výsledek hodnocení-oligoasthenozoospermie. Předem děkuji Štěpánka

Odpověď odborníka:

Otěhotnění v zásadě možné je, nevylučuji ani přirozené, ale spíše za pomoci lékařů - minimálně inseminace. Ale váš partner by ještě mohl zkusit alternativní postup - ajurvédské bylinné tablety pro zlepšení spermiogeneze.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: