Spermiogram

Dobrý den, přítel má špatný spermiogram. Myslíte, že to mohly zapříčinit léky Asentra, které bere na psychické úzkosti?? Snažíme se o miminko, tak jestli by je měl vysadit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Asentra (sertralin) nemá dle mně dostupných informací (SPC, tj.úplné informace o přípravku) na kvalitu sopermatu žádný vliv. Může někdy negativně ovlivnit erekci a ejakulaci, ale ne složení spermatu. Takže kvůli spermatu přípravek nevysazujte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: