Spinaliom,bazaliom a vasa

Užívám asi 14 dní Vasu,čistič cév.Nyní mi 24.10.vyřízl chirug kožní morfu s podezřením na bazaliom,spinaliom.Vzhledem k tomu že jsem před dvěma rokama měla spinaliom ne dolním rtu a po té asi za půl roku bazaliom také na dolním rtu tak si myslím že se bude jednat o jedno nebo druhé.Výsledek se dozvím za tři týdny.Můj dotaz je jestli si nějak neuškodím doplňkem stravy Vasa.Jestli bych to neměla raději vysadit.Předem děkuji za odpověď.S přáním hezkého dne Marie Lajzová

Odpověď odborníka:

lék VASA můžete při těchto kožních nádorech užívat dále.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: