Špinění

Dobrý den. Vystřídala sem 3 různé antikoncepce a 2 mi z toho nesedly a tak mě paní doktorka napsala zpět tu co jsem brala jako první. Beru ji už 5 měsíců a během toho co ji využívám tak pravidelně špiním i mimo měsíčky mívám hnědý výtok. Tak bych prosila o radu co s tím mám dělat jestli mám hned zajít k lékaři nebo ne. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, efekt atk- tedy zda vyhovuje - se hodnotí za 3-5 cyklů užívání...tedy asi by to chtělo kontrolu u gynekologa a event. změnu na silnější či cyklický preparát

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Je nebezpečné budit náměsíčné?
Články: Je nebezpečné budit náměsíčné?
Někteří lidé se domnívají...
Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Články: Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Zánět vedlejších nosních...
Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Články: Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Takzvaný "antirachitický...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: