Špinění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem jsme měli minuly týden p.s. při menstruaci(resp. žádná krev už netekla,mysleli jsme si, že m. skončila, ale na další den pokračovala). Použili jsme kondom, ale ten bohužel prasknul. Ani ne po 24 hodinách jsem měla postinor. Menstruace mi už skončila, ale začala jsem mít špinění. Může to být jen nějaký účinek postinoru, nebo může jít o něco jiného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zachovala jste se správně, tak, abyste zabránila nechtěnému otěhotnění. Špinění je nejspíš důsledkem hormonálního nárazu způsobeného užitím Postinoru.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: