Špinění

Dobrý den, cca před 17 dni jsme prodělala samovolný potrat hned týden na to po interrupci jsme měli s přitelem sex.Hned za týden jsem měla náštěvu u gynekologa vše bylo v pořádku. Po 4 dnech od návštěvy jsme měli zase sex druhý na to trochu špiním. Nevíte co to může být jestli už začínající menstruační cyklus?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je pro zdraví zela nevhodné mít samovolný potrat dále interrupci a hned týden po ní sex,můžete si způsobit značné komplikace rozhodně zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x