Špinění

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Z důvodu důležité akce jsem v září pokračovala v užívání antikoncepce bez pauzy. Nyní jsem v půlce blistru a naskytlo se špinění az lehká menstruace. V sobotu jsem měla s přítelem nechráněny pohlavní styk a proto se ptam. Mam vysadit antikoncepci, aby přišla menstruace a nebude při této možnosti nějaké riziko otěhotnění? Nebo mam dobrat blistr, i když budu špinit a udělat pauzu až poté? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Obě možnosti můžete použit ,ale když špiníte lépe udělat 7 denní pauzu a pokračovat novým platem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: