Špinění

Dobrý den. Jsem v 8tt. a jiz 14dni beru utrogestan protože jsem v 6tt začala spinit. Vse bylo ok až do včerejšího dne. Opět jsem zacala spinit. Trochu me poboliva v podbřišku ale to od začátku těhotenství. Jsem v pracovní neschopnosti takže mam klidovi režim... Je možné abych i po utrogestanu potracela a nebo je to tim ze se mi zvětšuje děloha?? Diky moc

Odpověď odborníka:

Je možné,že ani léčba Utrogestanem nezabrání potratu v každém případě by bylo vhodné kontrolní vyšetření včetně ultrazvuku k objasnění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: