Špinění

Dobrý den, dne 2.12. jsem si vzala poslední tabletku HA. Poté následovalo po 6 dnech klasické krvácení, jako každý měsíc při braní HA. Od té doby čekám na menstruaci. Již jsem se na Vás obracela s nějakým dotazem. Teď mám ale jiný problém. Je to již 39 dní od prvního dne krvácení po vysazení. Je mi jasné, že po vysazení se může menstruace vrátit později. Nicméně jsem před začátkem užívání s cyklem problém neměla. Včera jsem měla na spodním prádle zašpinění (spíše do hněda). Myslela jsem, že se mi rozjíždí mensteuace a zavedla tampon. Při výměně bylo na tampony opět pouze drobné a zanedbatelné zašpinění. Večer jsme měli s přítelem pohlavní styk. Po skončení ze mě (omlouvám se za výraz) vytekla spolu se spermatem krev. Těžko říct množství, neboť to bylo smíchané. Zavedla jsem tedy opět tampon v domění, že se.ms rozjela. Ráno na tamponu opět jen zanedbatelné zašpinění. Ale opravdu minimální. Před asi třemi dny jsem si zkoušela dělat těhotenský test. Za prvé kvůli zpoždění, za druhé proto, že jsem měla několik dní zvláštní pocity v podbřišku, bolesti zad, hlavy, některé dny pocit jako bych měla teplotu (neověřeno). Zajímalo by mě, zda je normální, nebo zda bych měla navštívit svého gynekologa.

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce se to může přihodit přesto by gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku a eventuálně i krevního HCG bylo vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: