Špinění

Dobrý den, znovu se na vás obracím s prosbou. Ptala jsem se na špinění už minulý týden, ale odpověď mi nesedí k mé situaci. Začala jsem špinit 2 dny před menstruaci a antikoncepci jsem začala brát až první den menstruace, tudíž špinění probíhalo už před nasazením HA. Čím může být způsobeno toto špinění? Poslední pohlavní styk,který byl chráněný kondomem jsem měla 1.1. a špinění začalo 16.1. a HA jsem nasadila 18.1. Mohlo to být způsobeno gyn. vyšetřením a následně nasazením prášků? Popř. jaká je pravděpodobnost těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

Špinění rozhodně není po gynekologickém vyšetření pouze někdy se slabé může vyskytnout po odběru cytologie z hrdla, pravděpodobnost gravidity je velmi malá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: