Špinění

Dobrý den, již 8 let mívám celkem přesný a stejně probíhající menstruační cyklus. Před dvěma měsíci jsem měla chráněný pohlavní styk s partnerem. Na to jsem pak měla další měsíc normální MS. Tento měsíc (15.6.) se však místo MS dostavilo pouze hnědé špinění trvající zatím 5 dní. Antikoncepci neberu. Je možnost, že bych byla těhotná? A pokud ne, co by mohlo být příčinou takového náhlého špinění místo MS? Předem děkuji a hezký den!

Odpověď odborníka:

K vyloučení gravidity si udělte gravitest bude li negativní vyčkejte v klidu průběhu další menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: