Špinění 2týdny vkuse

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat. Užívám již 6let antikoncepci Lindynette. Asi 2krát za ty roky se mi stalo že jsem špinila mimo menstruaci. ale vždy se to spravilo a pak už žádný problém nikdy nebyl. Nyní jsem v prosinci tabletky měsíc neužívala, jelikož jsem si nestihla zajít pro recept a paní doktorka poté měla dovolenou. začla jsem je tedy uživat hned v lednu jakmile jsem dostala menstruaci 26 ledna, měla jsem ji asi 9dní a poté už jsem jen špinila a stále špinim asi 14dní. Je to podle Vás kvůli toho vynechání jednoho měsíce? myslíte si že po další menstruaci se to vrátí do pořádku? děkuji moc za odpověď Veronika

Odpověď odborníka:

Situace by se měla v dalším cyklu upravit, pokud by ale špinění přetrvávalo byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: