Špinění

Dobrý den. Před třemi dnami mi měla skončit menstruace, mám ji pravidelnou v délce 7 dní. První den téhle menstruace jsem začala brát antikoncepční pilulky. Po sedmi dnech klasické menstruace nepřestávám mít tmavě hnědé špinění někdy i se známkou krve. Mám trošku strach, co by to mohlo znamenat. Bojím se, aby to nešlo o nějaké onemocnění nebo samovolnej potrat. Před tím jsem žádnou antikoncepci nebrala asi 2 roky. Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při prvních 2-3 měsících braní antikoncepce se slabé špinění může vyskytovat,kdyby se opakovalo i v příštím cyklu navštivte gynekologa příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: