Špinění

Dobrý den, dne 6.5.2010 jsem porodila císařským řezem. Důvodem byl nepostupující porod. Menstruační cyklus se mi obnovil, až když jsem přestala kojit - na jednom roce dítěte. Od té doby byl cyklus pravidelný, ale vždy po skončení se objevilo špinění, které trvalo 8 - 10 dní a skončilo až 1-2 dny před ovulací. Po 4 měsících jsem otěhotněla, ale v 10. týdnu jsem musela na revizi z důvodu zamlklého těhotenství. Po revizi se mi po 5 týdnech opět obnovil pravidelný cyklus, ale opět ho provází ono nepříjemné špinění. Když mi dělali před revizí v nemocnici podrobný ultrazvuk, upozornili mě, že jizva po prvním císařském řezu nevypadá moc hezky a je proskáklá. Do zprávy ale nic neuvedli. Chtěli bysme se teď po půl roce od revize pokusit opět o mimi, ale bojím se, aby to opět nedopadlo špatně. Čím může být způsobeno to špinění? Nemůže to být důvod, proč se těhotenství nevyvíjelo? Může to být tou jizvou na děloze?? Hormonální hladinu mám v pořádku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bylo by dobře nyní zkontrolovat jizvu na děloze na pracovišti s kvalitním ultrazvukem, důvod proč se těhotenství nevyvíjelo bohužel nikdo zpětně neurčí,ale bude li jizva v pořádku není důvod,proč by jste s dalším těhotenstvím měla váhat,špinění by mělo vysvětlit podrobné gynekologické vyšetření příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Uzlina
Články: Uzlina
Mízní uzliny, také...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: