Spineni

Dobry den prosim vas brala sem antikoncepci pramino a sem vysadila bo se snazime o miminko a ted sem zacala v polovine ciklu spinit muzem aj přes to spineni otehotnet dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce se špinění v prvních cyklech může vyskytnout, při špinění pravděpodobnost gravidity je sice menší,ale vyloučena není. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Nejlepší přípravek na klouby?
Články: Nejlepší přípravek na klouby?
Vánoce znovu klepají na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: