Špinění

Dobrý den mám takový dotaz jsou to 4 dny co jsem byla na preventivní prohlídce a dnes jsem měla malinko špinění. Beru antikoncepci a to pravidelně a do měsíčků mi zbývá ještě 14 dní. Doktorka mi dělala vše i stěry. Nikdy se mi to mimo měsíčky nestalo může to být tou prohlídkou děkuji hrozně moc za odpověď. Přeji krásné svátky a děkuji.

Odpověď odborníka:

Slabé špinění by se mohlo vyskytnou po odběru cytologie,ale ihned po tom, ne až za 4 dny, i při antikoncepci se někdy zašpinění objeví, kdyby se opakovalo často byla bay na místě úvaha o změně preparátu,ale zatím bych to neřešil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Henochova–Schönleinova purpura
Články: Henochova–Schönleinova purpura
Henochova-Schönleinova...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Zkraťte si léčbu bronchitidy přírodním způsobem
Články: Zkraťte si léčbu bronchitidy přírodním způsobem
Znáte to, stačí pár...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jód musí být v rovnováze: nadbytek i nedostatek škodí
Články: Jód musí být v rovnováze: nadbytek i nedostatek škodí
Člověk potřebuje jód k...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x