Špinění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vynechala jsem týdenní pauzu mezi antikoncepcí a tudíž posunula menstruaci o měsíc. Již 10 dní mám malé špinění tmavě hnědé barvy.Mohu být těhozná?Antikoncepci používám Artizia. Děkuji za odpověď, Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při poctivém užívání antikoncepce je otěhotnění vyloučené. Špinění může být tzv. krvácení z průniku, které se někdy objevuje při dlouhých cyklech užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: