Špinění

Dobrý den,je mi 42let a jsem 4měsíc po porodu,2 měsíce již beru antikoncepi azalia,ihned po začnutí užíváni jsem dostala měsíčky a od té doby špiním nejdřív jen po pohl.styku ted už stale.mám i slabé bolesti břicha. zajímalo by mě co s tím a zda je nutná nějaká hospitalizace v nem.a jak asi dlouhá -vzhledem k malé(kojím) Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Hospitalizace nutná není při čistě gestagenní antikoncepci jako je Azalia se nepravidelné krvácení vyskytuje často, bylo by rozumné zvážit za těchto okolností její vysazení a zvolit po dobu kojení ochranu kondomem ,to by problém mělo vyřešit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: