Špinění

Dobrý den, už 2 roky beru antikoncepci Mercilon, beru ji pravidelně, a nikdy jsem nezapomněla si vzít prášek. V sobotu 13. září jsem si vzala poslední prášek, obvykle menstruaci očekávám 3-4 den. Dnes se mi objevilo pouze špinění, a mírné bolesti v podbřišku. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu být těhotná i přesto, že s přítelem máme přerušovanou soulož + pravidelné braní antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při pravidelném braní je gravidita nepravděpodobná,nemusíte si dělat obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: