Špinění a kojení

Dobrý den jsem deset týdnů po porodu (16.11.2011).Na prohlídce v šestinedělí bylo vše v pořádku i ultrazvuk.Poté jsem začala brát Azalii,ta mi ale nesedla a po poradě s lékařem jsem ji po týdnu vysadila.Hned po vysazení jsem dostala silný menzes,kdy jsem byla na pohotovosti a proveden ultrazvuk a pro minimální množství děložní sliznice kyretáž neprovedena,po třech dnech po té návštěvě to ustalo 13.1.pak jsem ještě tři dny špinila,poté tři dny klid,ale v neděli opět špinění,pak den klid a zas dnes bolesti břicha,špinění.Kvůli tomu že kojím lékař léčbu nedoporučil.Už mě to obtěžuje od porodu stále bud špiním,nebo krvácím.Jde s tím něco dělat?děkuji

Odpověď odborníka:

Hormonální léčba při kojení je omezena prakticky jen na gestageny zkuste Cerazette má sice stejnou účinnou látku jako Azalia - desogestrelum ,ale není to generikum,ale původní preparát mohlo by to pomoci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: