Špinění a sekrece z prsu

Dobrý den, z důvodu špinění z HA jsem přešla na novou antikoncepci Yaz a po 17. dnech(po styku) se objevilo silné a bolestivé špinění a současně sekrece z prsu.Před rokem jsem již sekreci z prsu měla ale nebrala jsem žádnou HA ale byla jsem ve velkém stresu.Může sekreci a špinění vyvolat nadměrný stres? A je možné gynekologa požádat o vyšetření hormonálního profilu?Lékařka mi zatím žádné vyšetření neudělala až prý budu chtít otěhotnět.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stresová reakce může vyvolat i takové hormonální změny, které mohou ovlivnit popsané obtíže. Nicméně nedá se z toho rovnou usuzovat, že to je ono i v tomto případě. Vždy je lepší nechat se prohlédnout a pokud to bude třeba, paní doktorka může provést vyšetření hladin hormonů.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I s astmatem můžete sportovat
Články: I s astmatem můžete sportovat
Astmatický záchvat může být...
Sledujte růst dítěte pečlivě
Články: Sledujte růst dítěte pečlivě
Dívat se, jak dítě roste a...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x