Špinění mezi menstruacemi

Dobry den, Chtela bych se zeptat na problém ohledne spineni a slabych bolesti mezi menstruacemi. Jsem na syrove strave jiz skoro rok, neuzivam zadne prasky uz 4 roky. Prvni sex 20.12. a druhy den 21.12.se nam s pritelem roztrhl kondom. Bylo to vlastne moje poprvé. Je tu vsak riziko jen možné "kapičky touhy".hned 21.jsem užila postinor pro svuj klid a od te doby jsem styk nemela. Musim rict ze jsem nabrala 4kg na vaze (zvysena chut k jidlu, zvetseni porcí) menstruace se jiz 3x kazdy mesic dostavila ale v prubehu mesice mam vsak i 7dni v kuse spineni pak zase treba 3 dny spineni nebo 2dny slabé krvaceni v prubehu 28 dni a trochu pobolivani v podbrisku, pri sportu citim ze se nemam moc namahat a to je to jen spineni... :( Prave jsem se take docetla ze spolehlivost teto pilulky je 75procent, cetla jsem o nekolika pripadech otehotneni i pres tento typ pilulky a take ze na zacatku tehotenstvi nektere zeny mohou mit menstruaci. Ted sebojim a nevim zda je velka pravdepodobnost otehotneni kdyz to bylo i moje poprve, navic ty priznaky a vaha! Je mozne ze pilulka takhle dlouho muze rozhodit hormonalni system? Mockrat děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Po Postinoru by měla být antikoncepce pravidelná stejně, jako byla před tím. Pokud jste Postinor užila včas - do 72 hodin, těhotná byste být neměla. Jestli se nepravidelnost cyklu bude i nadále objevovat, je potřeba gynekologického vyšetření. Teoretická rada takto na dálku není možná, protože je potřeba postupovat podle Vašeho nálezu ev. i s výsledky laboratorních testů.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: