Špinění místo menstruace a fce ha

dobrý den, asi před 2 měsíci jsem prodělala zánět močových cest a později mi lékaři předepsali asi 3 odlišná antibiotika která jsem brala nepřetržitě cca 8 týdnů, přičemž jsem dostala navíc i vaginální plíseň kterou jsme léčili 6 dnů speciálními tabletami. nicméně je to již cca 14 dní co jsem nedostala až doteď menstruaci. nyní se dostavilo spíše než menstruace špinění, které bylo první den velmi intenzivní proto jsem začala brát nově předepsanou HA, ovšem po 3 dnech se špinění utlumilo, proto se bojím, zda bude HA účinná. s tím souvisí i moje obavy spojené s těhotenstvím , ptž jsme s přítelem použili jako antikoncepci pouze přerušovanou soulož. nicméně jsem si dělala asi 3 těhotenské testy a všechny byly negativní. proto by mne zajímal váš názor, s pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přerušovaná soulož není příliš účinná antikoncepční metoda. Přesto pokud vám testy vyšly negativně, pravděpodobně se není čeho obávat. I tak bych ale doporučoval kontrolu u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: