Špinění místo očekávané menstruace

Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem měla chráněný pohlavní styk (s kondomem). Asi týden potom jsem dostala zánět močových cest a brala jsem antibiotika Cotrimoxazol al forte. Den před očekávanou menstruací jsem dostala jen hnědý výtok, v celkem malém množství a ten trvá už 3 dny. Dělala jsem si už 3 těhotenské testy a všechny negativní. Samozřejmě navštívím gynekologa, chci se jen zeptat, jestli tam nemůže být souvislost mezi špiněním (hnědým výtokem) a tím zánětem a braním antibiotik. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, souvislost být může, menstruace se může zpozdit event.vynechat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: