Špinění, nachlazení, opožděná menstruace

Mám takový problém. Moje poslední menstruace byla 24.8.2015 trvala 7 dní. Po skončení menstruace a to od 11.9.2015 do neděle jsem měla hnědo-růžový mírný výtok s kouskem tkáně nebo sraženiny tmavě červení barvy (skoro jako zbytek staré menstruace) Ale dnes už nešpiním ale jen 2 x se mi zase objevila ta sraženina nebo tkáň krvavá. Jinak mám v pochvě občas takové malinké gelovité kousíčky průhledné né moc ale vždy trochu ano. Menstruaci mívám pravidelnou v rozmezí 28 až 33 dní ta předposlední přišla až po 35 dnech. Jinak už od včerejška mám pocit na zvracení ale opravdu jen pocti a to v krku v žaludku ne a ani mě nebolí žaludek. Pocit na zvracení jsem už měla asi před 2 měsíci zpětně také dva dny a po bylinkovém čaji to přešlo a asi za týden jsem dostala menstruaci. Ještě se léčím ze zpomalenou funkci štítné žlázy. Chuť na jídlo mám stejnou. Ještě od včerejška mám takový tlak na pravé straně okolí vaječníku nebo mírně nad nimi ne bo že by střeva? Jinak s partnerem jsem měli sex asi před týdnem a to 5.9.2015 a s partnerem jsem se milovali chvilku jen na začátku bez ochrany potom s ochranou a partner vyvrcholil s ochranou a vše bylo jinak v pořádku. Ale i přes to se bojím zda třeba nemohu být těhotná. Hodně jsem četla o tom co by mě mohlo být tak myslím na to nehorší přitom s partnerem tuto techniku provozujeme už přes 3 roky a vždy to bylo v pořádku. Toto byl můj první dotaz a na to navazuje druhá část dotazu: Nakonec výsledky krve, výtěr ze konečníků také i kultivace moče je v pořádku. Stolice je spíš měkčí než obvykle. Zvracet se mi už asi 14 dní nechce ani tlak v levém boku nepociťuji, ale místo toho mám nutkání chodit častěji na wc více mě jakoby tlačí močový měchýř i klitoris jako by byl moc citlivý nebo jako by pocit vzrušení s pocitem na čurání… Vůbec to nechápu takto mě to trápí ale né denně třeba 3 dny je klid a pak zase třeba dva dny ano… U Paní doktorky za ženským jsem byla, vyšetřila mě ultrazvukem a vzala stery a výsledky budou za 4 týdny. U paní gynekoložky jsem byla před 14 dny a ještě mi řekla že těhotná nejsem , i těhotenský test jsem si dělala a vyšel negativní 14 dní po posledním sexu a že ani nevidí žádné cisty ani žádné jiné problémy, jinak jeden vaječník byl právě myslím po ovulaci a že ty moje problémy mohou být spojené s takzvanou bolestivou ovulací. Jinak z gynekologického hlediska jsem zatím pořádku. Ale už od minulého pátku jsem nachlazená, vše mě bolelo jak tomu bývá a mám klasickou rýmu. Stále řekám na menstruaci, ale ta se do dnešního dne nedostavila je to už 37 den. Menstruace se mi za život zpozdila už asi 5x třeba o 33 až 35 dní a v mládí jednou dokonce i o myslím 40 dní. Možná to máme i v rodině i mojí mámě s toto stává....Doufám, že ms přijde. Dnes jsem v práci asi prochladla nevím byla mi šílená zima a teď mám návaly bolesti do rukou, hrudníku a jako by ledvin, je to bolest jako by boleli ledviny. Moc se bojím co mi je a jsem z toho i ve stresu. Myslíte, že je možné, že menstruace se mi zpozdila nachlazením i velkým stresem za posledních 14 dní? Bojím se, abych mohla být těhotná, ale zase na ženským paní doktorka řekla, že nejsem takže myslíte, že se jí dá opravdu věřit a že by to poznala ultrazvukem i vizuálně při prohlídce? Předem moc děkuji za váš názor.

Odpověď odborníka:

dobrý den, test jistě zopakujte a navštivte lékařku k vyvolání menstruace. nachlazením opoždění být způsobeno může, i stresem. Může se jednat o hormonální dysbalanci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: