Spineni, oddálení menstruace

Dobrý den, beru pul roku antikoncepci Lunafem. Chtela jsem si posunout menstruaci, tak jsem začala brat další plato bez prestavky, avsak po 2.pilulce jsem začala spinit. Muze to byt priznak snizene účinnosti? Děkuji

Odpověď odborníka:

Při začátku kontinuálního užívání se špinění může vyskytnout,pokračujte dále v užívání, účinnost by neměla bát snížena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: