Špinění po antibioticích

Dobrý den, mám dotaz ohledně špinění mimo menstruaci. Před týdnem jsem dobrala atb entizol a deoxymikoin nyní beru ještě polygynax na kvasinky. A špiním ob den mimo ms, moje gynekolozka mi rekla, ze je to z tech antibiotik, ze z polygynaxu to byt nemuze. Chtela bych se zeptat, zda je to normalni, nebo jestli to muze byt neco vaznejsiho? Taky me poboliva v podbrisku. Dekuji moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinění po antibiotikách skutečně normální být může, to že Vás pobolívá v podbřišku může znamenat,že ve skutečnosti nešlo o zánět, i když neznám podrobnosti, ale o přetížení křížové oblasti páteře prochladnutím nebo trvalou zátěží-sedavé zaměstnání

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: