Špinění po cytologii

Dobrý den. Je mi 56 let. Menstruaci už nemám 5 let. Včera jsem byla na preventivní prohlídce na gynekologii, paní doktorka mi udělala cytologii děložního čípku a i ultrazvuk dělohy a vaječníků. Dnes ráno jsem si všimla drobného špinění. Dostala jsem strach, ultrazvuk byl v pořádku, cytologie bude cca za 14 dní. Mohlo by být to špinění způsobené stěrami z děložního čípku? Ještě se mi to nikdy nestalo a to chodím na preventivky každý rok. Děkuji. S pozdravem Zdena

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy při odběru se musí štětička zasunout až do hrdla a slabé špinění je po odběru normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: