Špinění po cytologii

chci se zeptat v pondělí jsem byla na prohlídce, doktorka mi brala stěr a dělala UTZ, řekla mi at se nelekám že malinko krvacím ,ted ještě stále spiním, dnes mám dostat ms (HA neberu), tak nevím jestli to muze byt i tim, nebo je neco spatne, nikdy se mi to nestalo tak proto se ptám

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach, špinění po cytologii je zcela normální. Navíc se může jednat o začátek menstruace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: