Špinění po globulus tetraborico

Dobrý den. Je mi 20 let a cca od června mě trápí mykozy, které se projevují pouze bílým, případně ze začátku béžovým výtokem. Bílý výtok mám furt,takže pokud nezačnu špinit, nevím že nějakou mykozu vůbec mám. Ted mám mykozu od června asi po třetí, po čtvrté a začla jsem na to brát globule tetraborico. Po 4. dávce jsem ráno zaznamenala po otření malinké stopy krve(uplně malinko v hlenu) na toal.papíře. Z čeho to může být? HA beru,Katya. Při předchozí mykoze(srpen) jsem měla kultivaci v pořádku.Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mykoza se neprojevuje špiněním,ale hrudkovitým tvarohovým výtokem, nerozumím větě při předchozí mykoze jsem měla kultivaci v pořádku, buď byla v pořádku,nebo se prokázala mykoza jiná možnost není, a špinění se může vyskytnout při antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: