Špinění po globulus tetraborico

Dobrý den. Už jsem vám psala ohledně mykoz,tak to ještě upřesním. V srpnu mi u doktora řekli, že mám zánět v pochvě,který mi trošičku zasahuje i děložní čípek. Udělali mi ještě kultivaci a to mi řekli že je v pořádku. Poprvé mi to doktor diagnostikoval bez kultivace. Projevovalo se to je tím že jsem měla bílý hlenovitý výtok, případně béžový. Ted se to projevuje stejně a měla jsem jedno ráno i trošičku krve při braní globulí tet. Tak co to tedy může být? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Po 2 měsících mohlo dojít k recidivě a jak jsem vám psal špinění bych spíše přičítal antikoncepci nikoliv vaginální globulce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: