Špinění po konizaci děložního čípku

Dobrý den, v srpnu jsem byla na konizaci děl.čípku, 4 týdny jsem špinila, pak proběhla kontrola u gynekologa a ten mi sdělil, že mám vše krásně zahojeno. Do týdne se ale u mě znovu objevilo slabé špinění. Volala jsem k lékaři, prý mi mohla prasknout nějaká cévka, že se to může stávat. Je to v pořádku? Je to teprve 5 týdnů po konizaci, tak bych to špinění i chápala, ale když mi pan doktor řekl, že už je všechno zahojeno...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slabé špinění 5. týden po konizaci je zcela v pořádku, mohlo to být tak jak říkal Váš lékař. Nijak se špiněním neznepokojujte. Dodržujte sexabstinenci 6 týdnů po výkonu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: