Špinění po menstruaci

Dobrý den.Je mi 29 let a mám 3 děti.Poslední porod proběhl přirozenou cestou ale placentu mi vyndavali pod narkózou.Při tom zákroku mi pohmoždili žlázu,co zvlhčuje při sexu (odborně nevím).Asi po týdnu problém odezněl.Kontrola na gynekologii proběhla.Asi 3 měsíce po porodu jsem si nechala píchnout antikoncepci injekcí.Žádný problém nebyl.Menstruaci jsem měla slabou vždy každý 3 měsíc před píchnutím nové dávky nebo až po píchnutí.Těď v lednu jsem měla jít na další injekci,ale už jsem nešla.Antikoncepci jsem měla rok a půl.Od ledna jsem měla menstruaci pravidelně každý měsíc v trvání 5-7 dnů.Poslední menstruace mi začala 14.6. První 2 dny celkem normální intenzita,3 den silněji.4. den vůbec nic a od 5. dne jen špiním až do dneška (27.6.).Mám tmavě hnědé výtoky pouze při močení.Vložku nepotřebuji.Během dne různé intenzity.Někdy se to zcela ztratí a pak zase objeví.Objednala jsem se na gynekologii,ale mají dovolenou a tak tam půjdu až 9.7.Chtěla bych jen vědět jestli se může jednat o něco závažného a nebo mohu být do toho 9. v klidu.Jsem už z toho dost nervozní,nikdy se mi to nestalo.Předem moc děkuji za odpověď.Olga

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se bude jednat o hormonální záležitost ,ale do 9.7 je ještě dost daleko,bylo by dobré pro váš klid zajít na vyšetření na ambulanci nemocnice, kde stanoví diagnozu i nasadí potřebnou léčbu.Bez gynekologického vyšetření se o závažnosti či banalitě skutečně nedá vyjádřit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Články: Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Spánek představuje šanci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: