Špinění po menstruaci při brani ha

Dobry den, je mi 19 let a ted je to 3. mesic co beru HA tento mesic jsem trikrat zapomela pilulku ale dvakrat z toho jsem si zapomenutou pilulku vzala do 10 hodin urcite. Treti zapomenutou pilulku jsem si bohuzel vzala az po 12 hodinach a toje asi kolem 2 tydnu zpet. Pred tydnem jsem dostala slabsi menstruaci kterou mam tak kazdy mesic pri brani HA. Menstruace mi skoncila pred dvema dny a zacala jsem brat nove platicko ale dnes se mi obevilo slabe špineni a dnes rano jsem zvracela a pres den mi nebylo dobre. S pritelem jsme meli sex v prubehu toho mesice i v prubehu zapomenutych pilulek ale pritel se nikdy neudelal do me. Je zde nejake riziko otehotneni ? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Při nepravidelném užívání riziko gravidity existuje pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: