Špinění po oddálení

Dobrý den, užívám antikoncepci PRAMINO na 3 týdny po dobu 10ti let. Minulý měsíc jsem menstruaci oddalovala...vybráním celého plata a pokračováním tmavěmodrých posledních tablet 7dní a pak následně proběhla menstruace. Nyní mám 10 dní po skončení menstruace a začala jsem špinit. je možné,že je to ovlivněno právě nastavování léků. Mohlo mi to uškodit? Děkuji s přáním krásného dne Eva

Odpověď odborníka:

Ne uškodit jste si nemohla,dokončete plato a potom jeden měsíc užívejte klasicky příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Články: Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Erektilní dysfunkce neboli...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: