Špinění po samovolném potratu

Dobrý den, jsou to přesně 3 měsíce, co jsem samovolně potratila (28.5.), následné dvě menstruace jsem měla pravidelně a 5-6 dní. Poslední menzes jsem měla od 16.8. - 20.8., ale bylo to hrozně slabé a od té doby špiním. Beru antikoncepci Bonadea od 16.8. předtím jsem nebrala žádnou. A mám mírné bolesti v podbřišku, řekla bych že to jsou vaječníky, stejnou ale větší bolestí trpím, když mám dostat menzes. Nemůže to být těhotenství? Nebo nějaký zánět? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při antikoncepci není gravidita příliš pravděpodobná, menses při antikoncepci bývá normálně slabší, pro jistotu si udělejte gravitest, aby jste se zbavila obav. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: