Špinění po šestinedělí

Dobrý den, jsem už 8 týdnů po porodu a pořád mám lehké špinění, opravdu jenom málo, občas světle hnědá nebo růžová skvrna na kalhotkách, ale už to tak mám asi 6 týdnů, normální krvácení jsem měla max 2 týdny po porodu. Moje lékařka mi před týdnem dělala ultrazvuk a v děloze nic nemám, jen je prý málo stažená a že mi na to dá nějaké léky nebo injekci. Mám z toho strach, protože plně kojím, aby to nemohlo nějak ovlivnit mléko, nebo aby se do něj nedostalo něco špatného. Zatím piji čaj z kontryhele. Co myslíte, mohlo by mě to přejít samo, nebo to může vyústit v nějaký vetší problém? Můžou mít tyto přípravky vliv na mléko? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lékařka Vám nedá nic, co by vadilo kojení. Špinění by mělo ustat. Nevím, kolik pijete bylinkových čajů denně, ale v bylinkách také platí všeho s mírou:) Vhodné by bylo vyloučit zánět nebo rezidua po porodu, ale to Vaše lékařka udělala. Event. přidat antikoncepci vhodnou pro kojící ženy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: