Špinění po tělísku

Dobrý den, je to měsíc, co mi bylo zavedeno tělísko Levosert, pořád špiním i občas víc krvácím. Bolesti žádné nemám. Nevím zda je to to normální. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinit můžete, obvykle to ustává do cca 6M si tělísko "sedne".

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: