Špinění po zavedení nehormonálního tělíska

Dobrý den.Nehormonální tělísko mi bylo zavedeno před třemi měsíci,jelikož kojím,od té doby stále spiním.Už jsem byla u svého gynekologa,kde jsem dostala injekci.špinění přestalo na 10 dni pak se dostavila menstruace a od té doby opět stale špinění.Brala jsem i Ascorutin a vůbec nepomohl.Četla jsem že špinění je normalni 3-6 mesicu po zavedení.Mám vyčkat nebo co by jste mi poradil.Děkuji

Odpověď odborníka:

3-6 měsíců je udávaná doba možného špinění pro Mirenu,nehormonální tělísko by již nemělo špinit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: