Spineni po zpozdene menstruaci

Dobrý den, měla jsem asi 7 dní zpožděnou menstruaci (s obvyklým PMS syndromem jako únava, bolest podbřisku)- včera už jsem se radovala, že se MS dostavila, ale nenazvala bych to ani tak MS, jako špiněním. Bude to velkým stresem v posledním měsíci, nebo je nutné vyšetření? Lze i lehké krvácení považovat za MS? Styk s partnerem máme chráněný, žádná nevolnost ani pnutí prsou, test jsem si sice nedělala, ale těhotenství docela vylučuji. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Stres na cyklus má velký vliv, pro jistotu by bylo dobré udělat si gravitest a bude li negativní vyčkejte dalších menses a kdyby se situace opakovala vyšetření by bylo na místě. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x