Špinění před menstruací

Dobrý den, beru antikoncepci Nyssiela již 3 roky. Zatím jsem s ní neměla vůbec žádný problém. Antikoncepci beru pravidelně. Dnes si beru poslední růžový prášek, jenže od včerejška se špiním (hnědá až tmavě hnědá s troškou krve). Menstruaci dostávám pravidelně a mám ji dostat ve čtvrtek. Je to normální? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi popisované změny normální nejsou ale mohou se u uživatelky antikoncepce někdy objevit.Pokud jste užívala tbl pravidelně, nemusíte se obávat .Pokud by menses nepřišly nebo krvácení přetrvávalo další měsíc , navštivte raději gynekologa.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: