Špinění před menstruací

Dobrý den, za poslední 3 měsíce mám problém se špiněním týden před menstruací (mensruaci mám pravidelnou po 28. dnech) Dle ultrazvuku a gyn . prohlídky je vše vpořádku. lékař mi nasadil Duphason od 11. dne cyklu 2x denně. Ráda bych otěhotněla...nemůže tak brzké užívání Duphasonu zamezit početí? Na různých diskuzích jsem se dočetla, že může bránit ovulaci. Děkuji!!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duphaston před ovulací v dostatečných dávkách může zabránit ovulaci. Poraďte se se svým lékařem o dalším užívání s ohledem na plánovaní otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy (3. díl)
Články: Bolesti hlavy (3. díl)
Trápí-li Vás bolesti hlavy...
Lepku se u dětí nebojte. Neškodí, naopak chrání před celiakií
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: